Muziek uit Bonaire
Elk jaar worden op .Bonaire de feesten van San Juan, San Pedro en San Pablo gevierd. De feesten zijn van oorsprong religieus, maar tegenwoordig vooral culturele manifestatites met veel muziek. Dit jaar vindt deze muzikale traditie ook in Dordrecht plaats. BEKIJK HIERONDER DE FOTO'S!

Er komen drie musici uit Bonaire die 24 uur lang samenspelen met musici uit Nederland. Klik hieronder voor het exacte programma!

Tirzo Martha
Tirzo Martha is een Antillliaanse kunstenaar wiens werk altijd politiek en maatschappelijk geladen is. Hij maakt grote installaties die zijn opgebouwd uit gevonden voorwerpen, spullen die mensen weggooien of achterlaten. Ook in Centrum Beeldende Kunst maakt Tirzo Martha een installatie die op zaterdagmiddag 3 juli wordt geopend om 15.00 uur.

Caribbean Art Café
Op de donderdagavonden 8 en 15 juli, vanaf 20.00 uur vindt in de tuin van het CBK een Caribbean Art Café plaats. Op 8 juli is Boi Antoin, hoofd van het archief van Bonaire, te gast. Hij zal een lezing geven over het cultureel erfgoed van Bonaire. Op 15 juli is Tirzo Martha te gast.

aanvullende informatie
[Programma 2 en 3 juli]
[fotoboek muziektocht 2 juli]

[fotoboek muziektocht en opening 3 juli]